Skoplje – konferencija 12.-15.04.

Kolege iz Skoplja sa odsjeka Opšte i komparativne književnosti pozvali su nas na konferenciju u trajanju od 4 dana tijekom koje bismo prisustvovali predavanjima domaćih predavača, a planiraju također organizirati rasprave i debate o književnosti te se nude biti našim vodičima spomenutog Skoplja.

Na put se kreće 11.o4. oko 10h vlakom preko Beograda. U Skoplje stižemo 12.04., a krećemo natrag 15.04. te se u Zagreb vraćamo 16.04. Karta za vlak s popustom za nas iznosi 410kn. Smješteni smo 3 noći po hostelima (puno nas ide pa ćemo vjerojatno biti u 2 hostela), a jedna noć je 8 eura.

Mail na koji se trebate javiti ako idete u Skoplje je komparativno.skopje.2013@gmail.com, a rok prijave je petak 15.03. budući da svi dijelimo sve troškove i o tome ovisi cijena cijelog puta pa bi bilo jako nezgodno ako netko odustane i ta bi osoba trebala naći zamjenu da ne izgubi novac. Dio će vjerojatno biti potrebno dati unaprijed, no u svakom slučaju treba imati konačan popis zbog kolega iz Skoplja koji organiziraju smještaj po hostelima.

Naravno, ako tako odlučite, možete i naknadno sami kupiti kartu za vlak, srediti si smještaj i sudjelovati na konferenciji, samo je cijena karte za vlak bez popusta 640kn.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *